top of page

RÓLUNK

- Hogy hogyan is "csöppentem" ebbe a változatos, de annál több érdekességet is rejtő tevékenységbe?


 Nos ez egy igen szerencsés és sikersztorinak tűnik, ami 2006-ban kezdődött, és 2017-re jutott el arra a szintre, ahol már azt mondhatom, hogy helyi és országos szinten is számos jó és hosszútávú ügyfél kapcsolat alakult ki, aminek eredményeként a forgalmunk mikrovállalkozás lévén is, szép sikereket hozott.

A kezdetekkor és azt azt követő években számos negatív és pozitív tényező alapozta meg a jövőnket, tudtuk mit kell tenni a sikeres jövőkép felállításához.  Átvészeltük a 2008 év végén kezdődött gazdasági recessziót, ami bennünket is óvatosságra és megfontolt döntésekre kényszerített. Éveken át lassú fejlődés volt jellemző a piac minden szereplőjére. 


 Köszönhető a gazdaság ismételt fellendülésének és valóban töretlen munkának, amit abba fektetünk, hogy a piaci elvárásoknak és ügyfeleinknek a legmegfelelőbb autókat értékesítsük, és a komplex, a vásárlói igényeknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtsuk, a fellendülés felé vitt az utunk.


 2017-ben elkezdődött a vállalkozás életében az első nagy beruházás, az eddigi bérelt telephelyünket leváltva, és a tevékenység magas színvonalú kiszolgálásra vásároltunk új telephelyet, ahol professzionálisan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. 2018 februártól már itt várjuk minden kedves meglévő és leendő ügyfelünket.

Tulajdonképpen sok helyen lehet autót venni, de a lényegi különbséget az egyes értékesítők és helyszínek között ott látom, hogy hogyan is viszonyulnak az általuk kínált járművekhez, és a leglényegesebb, mennyire tudnak az ügyfeleik igényeihez alkalmazkodni, őket maximálisan és professzionálisan kiszolgálni, legyen szó bármilyen típusú és értékű járműről. 

 

 Tevékenységünk között szerepel a teljes márkafüggetlen használt autó értékesítés, autóbeszámítás, csere, továbbá az ezekhez tartozó okmányok ügyintézése, kötelező és casco biztosítás kötés, és a járműfinanszírozás is. 

 

Az elmúlt évek során teret nyitottunk azon meglévő és új ügyfeleinknek, akik a kínálatunkban nem találták meg a számukra szimpatikus ajánlatot, hogy az egyedi igényeikhez igazodva nálunk megrendelhetik az elképzeléseiknek leginkább megfelelő autót. Ezen tevékenység egyre népszerűbb, személyes egyeztetések alakítanak ilyen bizalmi kapcsolatot, ahol érdemes az ügyfélnek nálunk vásárolnia új autóját.

bottom of page